عصر آذربایجان

گزارش خبر

راه گرم شدن تنور انتخابات، از کدام مسير

راه گرم شدن تنور انتخابات، از کدام مسير

1399/11/19

گروه سياسي: نماينده سابق مجلس و فعال حزبي، گرم شدن تنور انتخابات را نيازمند خروج از زوال سياسي و اقتصادي دانست و تاکيد کرد: دولت دوازدهم در فرصت باقيمانده، با ديپلماسي قوي و هوشمندانه، دستاوردهاي بسيار مهم سياسي، اقتصادي را بدست آورد.

گروه سياسي: نماينده سابق مجلس و فعال حزبي، گرم شدن تنور انتخابات را نيازمند خروج از زوال سياسي و اقتصادي دانست و تاکيد کرد: دولت دوازدهم در فرصت باقيمانده، با ديپلماسي قوي و هوشمندانه، دستاوردهاي بسيار مهم سياسي، اقتصادي را بدست آورد.
سيزدهمين انتخابات رياست جمهوري، ششمين انتخابات شوراهاي اسلامي شهر و روستا، ششمين انتخابات مجلس خبرگان رهبري و انتخابات ميان‌دوره‌اي مجلس يازدهم شوراي اسلامي 28 خرداد 1400 در حالي برگزار مي‌شود که وزير کشور روز دوشنبه ششم بهمن‌ماه پس از نشست با استانداران سراسر کشور از فضاي سرد انتخابات ابراز نگراني کرد و گفت: هنوز فضاي سياسي و اجتماعي جامعه و افکار عمومي نسبت به انتخابات حساسيت و انعکاس خاصي را نشان نداده است.
عبدالرضا رحماني‌فضلي تصريح کرد: در دور قبلي انتخابات افرادي که اعلام آمادگي کرده بودند، دو برابر آمار و ارقامي است که الان داريم وقتي اين دوره از انتخابات را با چهار سال گذشته مقايسه مي‌کنيم براي ما کمي نگران کننده است.
در همين رابطه  »اسماعيل گرامي‌مقدم«  نماينده سابق مجلس شوراي اسلامي و سخنگوي حزب اعتماد ملي درباره چرايي سردي فصل انتخابات و نبود شور انتخاباتي به ايرناپلاس گفت: فضاي انتخابات سرد نيست؛ بلکه يخ‌زده  به عنوان يک فعال سياسي بايد بگويم بعد از انقلاب با چنين موجي سرشار از بي‌ميلي و سکوت در شرايط انتخاباتي مواجه نبوده‌ايم.
وي افزود: همه نهادها در سردي کنوني انتخابات تاثيرگذارند و دستگاه‌ها در بوجود آوردن اين فضاي سکون دخيل هستند.
گرامي‌مقدم، بي‌اعتمادي مردم را مهمترين دليل بوجود آمدن چنين فضايي بيان کرد و گفت: متاسفانه تحريم‌ها نيز در بوجود آمدن چنين فضايي در سياست کشور بي‌تاثير نبوده است و مشکلات اقتصادي به همراه فساد در برخي از دستگاه‌ها نيز در ايجاد چنين فضايي بي‌تاثير نيست.
نماينده سابق مجلس، وزن و جايگاه دستگاه ديپلماسي در مجموعه مديريت يک کشور را مهم ارزيابي کرد و افزود: محصور کردن فعاليت‌هاي اقتصادي در درون يک کشور امکانپذير نيست و نمي‌توان بدون تعامل با جهان، فعاليت اقتصادي کرد.
سخنگوي حزب اعتماد ملي ادامه داد: دولت روحاني در پرونده هسته‌اي و اقتصاد موفق بوده و طرح‌هاي خوبي در دوران تدبير و اميد در کشور اجرايي شد که لازم بود با يک تيم رسانه‌اي قوي اين موفقيت‌ها انعکاس پيدا کند.
وي افزود: مخالفان دولت هموار تلاش کرده‌اند از نقاط ضعف دولت استفاده و در جهت بهره‌وري سياسي خود استفاده کنند که همين موضوع موجب ايجاد تشويش در جامعه مي‌شود و مردم را نااميد مي‌کند.
اين فعال سياسي اظهار داشت: متاسفانه بسياري از وزيران و استانداران نيز از رسانه‌ها فاصله مي‌گيرند و آنگونه که بايد از دولت دفاع نمي‌کنند لازم است اين رجال سياسي و مديريتي کشور جسور و شجاع باشند زيرا اين شاخصه موجب افزايش شور انتخاباتي مي‌شود.
گرامي‌مقدم در ادامه به طرح اصلاح قانون انتخابات رياست جمهوري اشاره کرد و افزود: در حال حاضر نمايندگان مجلس با تغييرات مختلف در اين طرح، آخرين تيرها را به مشارکت مردم مي‌زنند؛ بايد بدانيم در اين قانون شرايط رجال سياسي به خوبي مشخص شده و هدف مجلس از اصلاح اين قانون، سياسي است و تلاش دارند کانديدايي مشخص را حمايت کنند.
وي ادامه داد: با تغيير در اين قانون از دموکراسي فاصله مي‌گيريم و اصلاح اين قانون جز ريزش آراء و نااميدي مردم فايده‌اي ديگر ندارد. مجلس نيز براي کنار زدن سردي انتخابات و افزايش شور انتخاباتي بايد قوانين ضد جمهوريت را کنار بگذارد و در اين شرايط حساس با همدلي و روندي مسالمت‌آميز قوانين را تصويب کند.
اين فعال سياسي خاطرنشان کرد: اگر قرار است اين قانون تغيير کند، بايد به رفراندوم گذاشته شود؛ اميدواريم شوراي نگهبان در اين شرايط حساس اجازه ندهد با اصلاح اين قانون، افراد خاص پيروز انتخابات شوند.
وي بيان کرد: برخي از نمايندگاني که با حداقل آرا به مجلس يازدهم راه يافته‌اند، همه مشکلات کنوني را از چشم دولت مي‌بينند، غافل از اينکه طرح‌هايي که در اين مجلس تصويب مي‌شود بيشتر جناحي و سياسي است.
کاهش مشارکت انتخابات به نفع اصولگرايان است
اين فعال سياسي تصريح کرد: انتخابات گذشته نشان داده اصولگرايان همواره راي ثابت و مشخصي دارند و اصلاح‌طلبان داراي راي شناور و خاکستري زيادي هستند؛ از آنجايي که اصولگرايان در هر دوره پاي ثابت انتخاباتند نتيجه مي‌گيريم هر چه مشارکت انتخابات کمتر باشد راي اصولگرايان بيشتر خواهد بود.
گرامي‌مقدم افزود: حاکميت و اصلاح‌طلبان در صورت مشارکت مردمي پيروز انتخابات خواهند بود زيرا هم مشروعيت حاکميت بيشتر خواهد شد و هم آراي شناور به نفع اصلاح‌طلبان در صندوق ريخته مي‌شود.
وي ادامه داد: توصيه مي‌کنم افرادي که دلسوز و وفادار نظام هستند زير بار فشار جريان اصولگرايي نروند و تنها منافع ملي را در نظر بگيرند و مردم را در همه مناسبات در اولويت قرار دهند.
به گزارش عصر آذربايجان به نقل از ايرناپلاس، اين فعال سياسي تصريح کرد: وجود احزاب يکي از ضروريات زندگي مدرن و از موثرترين نهادهاي تاثيرگذار بر روندهاي تصميم‌گيري و اجرايي کشورها و به عنوان حلقه رابط بين مردم و حاکميت سياسي عمل مي‌کنند؛ بنابراين شوراي نگهبان با اجازه دادن به همه نحله‌هاي سياسي مي‌تواند در افزايش مشارکت سياسي نقش مهمي را ايفا کند.

منبع :

برچسب ها:

نظرات کاربران

    بازگشت به ابتدا صفحه

ارسال نظر

اخبار مرتبط

هزینه سرمایه ملی برای دریاچه ‌بیمارارومیه خیانت است

پدر علم کويرشناسي ادعا كرد
خروج

پدرعلم کویرشناسی با اشاره به اینکه در شرایط فعلی اقتصاد کشور صرف هزینه کلان برای انتقال آب به دریاچه ارومیه کار عقلانی نیست، گفت: این دریاچه بیمار است و به هیچ عنوان احیا نخواهد شد.

۹۰ درصد فسادهای مالی ناشی از رانت اطلاعاتی در دولت است

نماينده مردم اروميه در مجلس شوراي اسلامي:
خروج

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی گفت: ۹۰ درصد فسادهای مالی از رانت اطلاعاتی در دولت است و پایه فساد اخلاقی نیز فساد مالی است.

بهبود وضعيت اشتغال و کسب و کار در گرو اهتمام جدي مسئولان

عصر آذربایجان گزارش مي‌دهد
خروج

گروه گزارش:با توجه به وضعيت اسفبار اشتغال در آذربايجان غربي، وجود 40 هزار فارغ‌التحصيل بيکار در اين استان و بهبود وضعيت اشتغال و کسب و کار در گرو اهتمام جدي مسئولان است.

افزايش اجراي احکام قضايي در خلع يد مناطق جنگلي استان

عصر آذربایجان گزارش مي‌دهد
خروج

گروه گزارش:شش ماه نخست امسال شاهد افزايش 217 درصدي اجراي احکام قضايي در خلع يد مناطق جنگلي از لحاظ مساحت در استان بوده و با توجه به نقش و اهميت منابع طبيعي بايد بهره‌برداري اصولي از آن مورد توجه جدي قرار گيرد.

تيغ مشکلات مالي بيخ‌ گلوي ناشران کتاب

گزارش
خروج

گروه گزارش: گرفتن مجوز کتاب، چاپ و انتشار آن و در ‌‌نهايت توزيع و پخش کتاب از پروسه‌هاي دشواري است که همه ناشران چه کساني که سال‌ها در اين زمينه فعاليت دارند و چه کساني که تازه وارد حيطه نشر شده‌اند از دغدغه‌هاي اصلي فعالان اين بخش به شمار مي‌رود دغدغه‌هاي ناشران استان آذربايجان غربي گلايه‌هاي زيادي از آن دارند.

تندرستی

نذري وتهديد سلامت عزاداران
خروج

گروه تندرستي:در دهه اول ماه محرم بسياري از تكايا، مساجد و حسينيه‌ها غذاي نذري مي‌دهند. هرچه هم كه به تاسوعا و عاشوراي حسيني نزديك‌تر مي‌شويم، هيات‌هاي بيشتري به خيل عزاداران و نذري‌دهندگان مي‌پيوندند و از طرفي بر گيرندگان غذاي نذري هم افزوده مي‌شود.

پاسخ امام زمان (عج) به چند شبهه عاشورايي

پاسخ امام زمان (عج) به چند شبهه عاشورايي
خروج

گروه دين و انديشه:کافيست فقط چند لحظه به ماه محرم و روزهاي عزاداري بر امام حسين عليه السلام بيانديشي. اين فکر ناخودآگاه يک شيعه را به ياد امام زمان خويش مي اندازد که آن حضرت چه نگاهي به اين ماه دارد و انديشه و افکار او در اين باب چگونه است؟

مبالغه‌گويي مهم‌ترين آسيب در عزاداري‌ها است

امام جمعه مياندوآب:
خروج

گروه خبر:امام جمعه مياندوآب گفت: اغراق و مبالغه مهم‌ترين آسيب در آئين‌‌هاي عزاداري امام حسين (ع) است.

ايجاد امنيت اجتماعي پايدار نيازمند خرد جمعي

عصر آذربايجان گزارش مي‌دهد
خروج

گروه گزارش: امروزه امنيت اجتماعي به يکي از مهمترين مباحث در بحث امنيت تبديل شده است؛ ايجاد امنيت اجتماعي پايدار به ويژه در استان‌هاي مرزي، نيازمند همت جدي تمام متوليان بخش فرهنگي و اجتماعي است.

معماي حل نشده راه هاي زير زميني تبريز

گفتگو
خروج

گروه تاريخي:?راه هاي زير زميني و عجايب ناشناخته آن هميشه در فيلم هاي علمي تخيلي يکي از سکانس هاي مشهور و مورد علاقه کارگردانان و تماشاگران است و آنها را روي صندلي سينما يا مقابل صفحه جادويي تلويزيون ميخکوب مي کند.

استان زنجان ظرفيتي ناشناخته براي کشورهاي قفقاز

گزارش
خروج

گروه سياسي: استان زنجان در شمال‌غرب کشور مسافت قابل قبولي با کشورهاي قفقاز دارد، اما اين ظرفيت براي اقتصاد زنجان به خوبي به کارگيري نشده است.

درباره نشریه عصر آذربایجان

خروج

«عصر آذربایجان» نخستین نشریه منطقه ای استان های آذربایجان غربی ،آذربایجان شرقی،زنجان و اردبیل هست

سایر اخبار این موضوع

پربازدیدترین خبرها

پرتفسیرترین خبرها